Trainingen SEO ‘Gevonden worden in Google’ / Zoekmachinemarketing

Zoekmachines behoren tot een van de belangrijkste succesfactoren van een website. Een goede plaats in een zoekmachine garandeert een groot aantal bezoekers en levert dus indirect meer omzet op. Een hoge positie verwerven is echter geen makkelijke taak. Tijdens deze cursus maken we een analyse van de juiste zoekwoorden en analyseren we de verschillende ranking-factoren. Dit is een hele praktische training, waarbij we direct voorbeelden van jouw website bij de hand nemen. Aan de hand van een zoekwoord onderzoek bepalen we voor jouw website de relevante zoekwoorden en tevens bepalen we welke goede content-pagina’s bij die zoekwoorden passen. En hoe die pagina’s er dan voor jouw website uit komen te zien (kwa techniek en kwa content-inhoudelijk). Ook maken we een 0-meting voor jouw website op basis van de bepaalde zoekwoorden. En hands-on kunnen we direct verbeteringen maken aan jouw website.

Tijden en dagen

De trainingsdagen duren van 10.00 -16.30 uur. Er zijn geen vaste dagen, want ook bij 1 deelnemer gaat een training door. We stemmen onderling een passende datum af.

Locatie

De trainingen vinden plaats op locatie van jouw eigen bedrijf. Ik kom dus naar jou/jullie toe. Indien je geen eigen locatie hebt, wordt gekeken naar een andere passende locatie, zoals een Seats2Meet locatie in Nederland, die altijd goed bereikbaar is.

Prijzen

Prijzen per persoon voor een trainingsdag zijn 400 euro. Dit is exclusief lunch. Dit is inclusief een handout die wordt gedeeld als naslag materiaal.

Welke SEO trainingen heb ik sinds 2013 gegeven?

Ik heb via diverse trainingsbureaus sinds 2013 verschillende SEO trainingen gegeven. Het overzicht van de SEO trainingen:

Soort training Gegeven
SEO Basis (1 dag) 31
SEO Gevorderd (1 dag) 6
SEO Expert (1 dag) 6
SEO Ninja (1 dag) 6

“Enorme hoeveelheid kennis”. Cijfer: 9
Jolanda Hovinga - Training SEO (Zoekmachinemarketing)
“Veel kennis en duidelijk enthousiast over het onderwerp.”. Cijfer: 8
Rosemary Nieuwenhuize - Training SEO (Zoekmachinemarketing)
“Zeer interessante training SEO gevolgd bij Gerben. Hij was in staat om de complexe materie van zoekmachines op een heldere en gestructureerde manier uit te leggen. Ondanks mijn voorkennis van het onderwerp heb ik veel opgestoken op die dag!”
“Heerlijk, zo'n docent die weet waar die het over heeft. Een echte vakman die zich snel kan aanpassen en serieus ingaan op de vragen en cases van de klant. Heel veel geleerd. Daarom kan ik de SEO training door Gerben van harte aanbevelen! O ja, en dat hij een heel prettige persoon in omgang is, is natuurlijk mooi meegenomen.”

Schrijf direct online in voor een van onze SEO Trainingen

Waarom een SEO training volgen via Optimize Online?

  • Praktijkgerichte training

  • Je kiest je eigen trainingsdatum

  • Je volgt de training op hele korte termijn

  • We behandelen jouw eigen case

  • Meer dan 35 SEO trainingen gegeven sinds 2013

  • Op jouw eigen locatie

Scroll naar boven