Over ons

Sinds 2007 ben ik al werkzaam binnen de online marketing. Ooit gestart als webmaster, en webshop eigenaar. En in 2009 volwaardig online marketeer bij Pluimen.nl (2009-2012). Sinds die tijd enthousiast geraakt over alle online mogelijkheden en ben ik er niet meer uit weg te slaan 🙂

In 2012 ben ik met mijn eigen bedrijf Optimize Online gestart. Naast Optimize Online heb ik ook altijd mijn eigen internet projecten (lees websites en webshops). Groter of kleiner, maar het geeft op bepaalde manieren altijd goede leerervaringen. 

In het begin van mijn online carrière deed ik op een breder terrein werkzaamheden binnen Online: e-mail marketing, social media, affiliate marketing. Naast de gebruikelijke google producten natuurlijk (seo, sea, tag manager, google analytics). Maar eigenlijk alles. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in alles wat met Google te maken heeft, aangezien die producten allemaal goed samenwerken en ook niet te zien zijn van elkaar. De laatste jaren doe ik voor mijn klanten alleen nog maar werkzaamheden op het gebied van:

SEA (Google ads), SEO (organisch gevonden worden), Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize.

Mijn huidige werkzaamheden zijn als volgt ingedeeld – daarbij aangetekend dat ik ongeveer 1 dag per week een training geef aan bedrijven:

  1. Eigenaar Optimize Online (eigen bedrijf met klanten)
  2. Ik doe de online marketing voor klanten van Avantage te Rotterdam
  3. Ik geef trainingen voor de diverse trainingsbureaus

Optimize Online 

Alle online marketing opdrachten voor mijn klanten doe ik vanuit huis (omgeving Meppel). Soms reis ik het land in om een training te geven, soms reis ik het land in om kennis te maken met een klant, of om projecten toe te lichten of gesprekken met webbouwers te voeren. het merendeel van mijn werkzaamheden doe ik vanuit huis, dat is ook heel goed te doen voor SEA en SEO. Telefonisch heb ik veel afstemming met mijn klanten. 

Binnen mijn eigen vakgebied blijf ik continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via blogs, forums, websites en nieuwsbrieven. Veelal van Amerikaanse websites. Mijn eigen uitdaging is me altijd te blijven door ontwikkelen. Up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen en tools.

Ik werk graag samen met klanten voor een langdurige relatie. Samen groeien naar meer omzet. Ik zet me daar ook volledig voor in. Een tevreden klant, daar doe ik het voor. Afgelopen jaren heb ik al vele mooie SEO en SEA en Google Analytics projecten met klanten mogen maken.  Waarbij maandelijkse terugkoppeling van resultaten centraal staat. Het is belangrijk om de opbrengsten te communiceren van de uitgegeven euro’s.

Vanuit Optimize Online heb ik een paar artikelen geplaatst op Frankwatching.

Online marketing voor klanten van Avantage

Ik verricht ook werkzaamheden voor klanten van Avantage. Avantage heeft SmartDevelopment overgenomen, een webbouwer destijds in Alphen aan den Rijn. Sinds 2015 hebben we alweer onze samenwerking. Mijn contactpersoon hier is John Loef. Met hem heb ik alle afstemming over de klanten en de voortgang.

Trainingen voor diverse trainingsbureaus

Ik geef al vele jaren (sinds 2013) trainingen voor diverse trainingsbureaus. Ik vind dit altijd heel leuk om te doen. In de trainingen pas ik mijn praktijkervaring toe. Trainingen geef ik veelal op het terrein van de Google producten (SEA, SEO, Google Analytics, Tag Manager, Google Optimize). Echter ook overkoepelende trainingen geef ik, zoals bijvoorbeeld Online marketing strategie, Usability, Conversie optimalisatie, Copywriting. Trainingsbureaus waar ik mee werk (heb gewerkt): Eduvision, How&Knower, Learnit, Opatel, LOI, IPRO trainingen, Competence Factory. Vanuit mijn eigen organisatie Optimize Online geef ik ook trainingen aan particulieren en bedrijven.

Behaalde certificaten

Waarom Optimize Online inschakelen?

  • Google Specialist sinds 2009

  • Google Partner voor Google Ads (SEA)

  • Open en Transparant

  • Alle Google Certificeringen

  • Altijd beschikbaar

Daag ons uit
Wil je meer verkopen online genereren? Daag ons uit en wij zorgen er voor!
Scroll naar boven