Referenties

In 2012 ben ik gestart met Optimize Online en in de afgelopen jaren heb ik vele klanten mogen bedienen. Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook via Avantage voor klanten. Onderstaand een overzicht van de klanten waar ik de afgelopen jaren voor gewerkt heb en hun ervaringen.

“Sinds januari 2018 heeft Gerben de Google Adwords campagne van mijn webshop onder zijn hoede, en met succes. Erg tevreden over de manier waarop hij naar mij als klant luistert en begrip heeft voor het budget dat je wilt uitgeven. Komt zeer regelmatig met goede tips om de conversies van de shop te verhogen, die zeker goed uit te voeren zijn. Kortom, zeer fijne samenwerking met Gerben en kan hem zeker aanbevelen!”
Liesbeth Blok (Eigenaar werkspijkerbroeken.nl)
“Ik heb bij Pluimen heel veel van Gerben geleerd over online marketing in het algemeen, maar zeker ook op het gebied van SEO. Mooi om te zien hoe hij toen al fanatiek bezig was met zijn zwembadensites. De successen deelde hij regelmatig en hij paste de opgedane wijsheden over wat wel en niet werkte ook toe op Pluimen. Het mooiste project was kerstpakket-origineel.nl. Wat waren we een goed team. Binnen twee maanden een eenvoudige, maar succesvolle site neergezet. Met flink wat content om organisch verkeer mee te vangen. Ook na zijn vertrek bij Pluimen hielden we contact. We wisselen nog regelmatig tips & tricks over SEO & SEA, usability en design uit . Kort samengevat: super mee samengewerkt! “
Linda Hogenes (SEO specialist bij Coolblue)
“Gerben is sinds 4 maanden als SEA en e-commerce adviseur verbonden aan Garageworks.nl en dat gaat geweldig goed. Ik heb ook met andere bureaus gewerkt, maar hij is de eerste die niet meteen heel veel advertentie campagnes gaat optuigen, maar eerst een grondige analyse maakt van het huidige verkeer op de website. Vervolgens komt hij met gerichte adviezen voor verbeteringen aan de webshop en gaat stap voor stap de Ads omgeving (her-)inrichten. Door deze werkwijze heb ik veel advertentiebudget bespaard en verdient Gerben zichzelf terug vanaf dag 1. Bovendien is de kwaliteit van het bezoek aan mijn shop sterk verbeterd wat resulteert in meer conversies. Kortom, Gerben is een aanwinst voor Garageworks.nl!”
Jan de Wit (Eigenaar Garageworks.nl)
“Gerben is een geweldige SEO & SEA expert met een gezonde dosis relativeringsvermogen, gevoel voor humor en een krachtig didactisch vermogen. Als je aan de slag gaat met Gerben dan merk je heel snel dat zoekmachine optimalisatie echt een vak is en geen speelterrein voor "cowboys" met pretenties. Omdat hij informatie goed en helder kan overbrengen is hij in staat om een opdrachtgever te leren om zijn eigen SEO te doen. Je leert niet alleen het "hoe" maar ook het "waarom". Je kunt gerust al je SEO/SEA activiteiten volledig aan hem uitbesteden, maar als je liever leert hoe je het zelf kunt doen kan dat ook. En dat maakt Gerben een unieke speler in deze markt die ik vol overtuiging bij eenieder kan aanbevelen!”
“Gerben is de meester in het genereren van massaverkeer. Zijn specialisme op SEO-gebied leidt tot aantoonbaar concurrentievoordeel in met name vindbaarheid. Met Nederlandse Zwembaden heeft hij een nationaal kopstuk gecreëerd dat we gezamenlijk - ik als designer - doorontwikkelen. De expertise van Gerben als online marketeer is van essentieel belang voor ieder webproject, van compacte bedrijfswebsites tot complexe (inter)nationale platformen. Met een hoge handelingssnelheid en goed doordachte tactieken zorgt hij gegarandeerd voor online rendement.”
“Ik heb in meerdere projecten zeer prettig samengewerkt met Gerben. Ik heb Gerben leren kennen als iemand met een duidelijke visie waar het gaat om internet marketing. Het resultaat altijd meetbaar en inzichtelijk want meten is weten!”
“Gerben is een professional op het gebied van SEO en SEA. Denkt mee in de wensen van de klant die hij op een juiste manier kan vertalen. Voor Smart development heeft Gerben al diverse SMART klanten de juiste richting in gestuurd om online een hogere conversie te behalen. John Loef online marketeer Smart development.”
“Gerben is iemand die me uitstekend begeleid bij het maken van verbeteringen aan mijn webshop. Hij denkt mee en komt met goede ideeën. SEA heb ik geheel uitbesteed, dat doet hij voor me. Ik heb in Gerben iemand gevonden die uitstekend past bij de manier waarop ik werk.”
Dieta Kranenburg (Eigenaar Stofzuigerzakkenexpert.nl)

Ook meer resultaten behalen in Google?

Onderstaande klanten heb ik geholpen met meer rendement uit Google (SEO en/of SEA)

Waarom Optimize Online inschakelen?

  • Google Specialist sinds 2009

  • Google Partner voor Google Ads (SEA)

  • Alle Google Certificeringen

  • Open en Transparant

  • Altijd beschikbaar

Daag ons uit
Wil je meer verkopen online genereren? Daag ons uit en wij zorgen er voor!
Scroll naar boven