Google Analytics trainingen

Ik bied twee soorten google analytics trainingen aan, namelijk een Basis en een Gevorderde. Het volgen van een google analytics training wordt snel terugverdiend. Tuurlijk is google analytics gratis, maar heb je het wel goed ingericht en kun je wel analyses maken op basis van betrouwbare en zuivere data? Het is ideaal om met google analytics maandelijks een evaluatie te presenteren binnen jouw bedrijf van jullie Online Operatie. Hoe staan we er voor en wat is er afgelopen maand gedaan? Hebben we stappen kunnen maken in bezoekers en conversies? Als je echt veel weet van Google Analytics kun je al je acties goed doormeten en evalueren en vervolgens optimaliseren.

Welke google analytics training moet ik volgen?

Ik bied twee soorten google analytics trainingen aan:

Tijden en dagen

De trainingsdagen duren van 10.00 -16.30 uur. Er zijn geen vaste dagen, want ook bij 1 deelnemer gaat een training door. We stemmen onderling een passende datum af.

Locatie

De trainingen vinden plaats op locatie van jouw eigen bedrijf. Ik kom dus naar jou/jullie toe. Indien je geen eigen locatie hebt, wordt gekeken naar een andere passende locatie, zoals een Seats2Meet locatie in Nederland, die altijd goed bereikbaar is.

Prijzen

Prijzen per persoon voor een trainingsdag zijn 400 euro. Dit is exclusief lunch. Dit is inclusief een handout die wordt gedeeld als naslag materiaal.

Welke Google Analytics trainingen heb ik sinds 2013 gegeven?

Ik heb via diverse trainingsbureaus sinds 2013 verschillende Google Analytics trainingen gegeven. Het overzicht van de Google Analytics trainingen:

Soort trainingen Gegeven
Google Analytics Basis (1 dag) 59
Google Analytics Gevorderd (1 dag) 28
Google Analytics Expert (1 dag) 9
Google Analytics Ninja (1 dag) 9
Google Analytics Op-Maat (1 dag) 4
Google Analytics Op-Maat (2 dagen) 2

“De trainer vond ik goed in zijn werk. Je merkt dat hij er veel van weet en ook passie heeft voor zijn werk en dat is fijn. Er was voldoende ruimte voor vragen tussendoor.” Cijfer: 9
Cheryl Dekker - Ipsis - Google Analytics Professional 1 dag
“Gerben komt heel professioneel en kundig over. Hij heeft ons goed begeleid en ik zou hem zeker aanbevelen. Hij heeft mij in ieder geval geïnspireerd!” Cijfer: 9
Marije Bregman - Ipsis - Google Analytics Professional 1 dag
“Hij heeft veel aan bod laten komen en hij speelde goed in op de behoefte van de groep. Ik heb zo geen verbeterpunten.”. Cijfer: 8
Yvonne Luken - Ipsis - Google Analytics Professional 1 dag
“Afgelopen oktober/november de professionele leergang Google Analytics gevolgd via How & Knower, waarbij Gerben mijn trainer was. Door middel van een duidelijke uitleg, interessante praktijkvoorbeelden en een relaxte manier van training geven, is de stof op een zeer goede manier tot je te nemen en toe te passen in de dagelijkse praktijk. Ik heb er veel aan gehad en hierdoor was ik optimaal voorbereid op het Google examen! Dank je wel Gerben!”
“Gerben is toegewijde trainer en weet de cursisten te enthousiasmeren over Google Analytics. Het was fijn om met Gerben samen te werken; hij is doelgericht, punctueel en professioneel.”

Schrijf direct online in voor een van onze Google Analytics trainingen

Google Analytics Certificering

Waarom een Google Analytics training volgen via Optimize Online?

  • Praktijkgerichte training

  • Je kiest je eigen trainingsdatum

  • Je volgt de training op hele korte termijn

  • We behandelen jouw eigen case

  • Meer dan 100 Google Analytics trainingen gegeven sinds 2013

  • Op jouw eigen locatie

  • Door Google voor Google Analytics gecertificeerd

Scroll naar boven