Waarom Google Analytics?

Wie slim gebruik maakt van web analytics weet precies welke kanalen en campagnes op je website renderen. Maak je al gebruik van Google Analytics of een ander webanalytics pakket? Wij helpen je om concrete verbeterpunten uit de meetgegevens te halen. Ook kunnen we je ondersteunen bij het koppelen van Google Analytics aan je website en het configureren van de geavanceerdere web analytics mogelijkheden. Alles kunnen we voor je doormeten op je website!

Weet wat je wilt meten!
Een veelgehoorde klacht over Google Analytics website statistieken is de volgende: er is een schat aan informatie, maar geen antwoord op concrete vragen. Vaak wordt dit veroorzaakt doordat de configuratie van het webanalytics pakket niet aansluit bij jouw eigen informatiebehoefte. Het beter instellen van het analytics pakket lost dit meestal op. Eventueel combineren we dit met een maatwerk Google Analytics inrichting, speciaal voor jouw website ingericht.

Webanalytics interpretatie, advies en implementatie
Google Analytics interpreteren en juist instellen is van groot belang voor het toekomstig succes van je bedrijf. Alleen op basis van juiste en relevante gegevens kun je de juiste keuze maken. Optimize Online kan periodiek of éénmalig ondersteunen bij het verkrijgen van antwoorden op jouw vragen en het verbeteren van jouw website.

Hoe ziet het traject voor een Google Analytics inrichting eruit?

Ik ga standaard uit van de volgende stappen voor een optimale Google Analytics inrichting:

  1. Bepalen doelstellingen en KPI’s voor jouw bedrijf
  2. Opstellen van een meetplan
  3. Implementatie van het meetplan in google analytics
  4. Rapportage en Optimalisatie

Op basis van de bovenstaande items maak ik een op-maat offerte voor een google analytics inrichting voor jouw website. Bekijk hieronder hoe zo’n offerte eruit kan zien.

Offerte aanvragen?

Wil je weten waar je aan toe bent en wat je krijgt? Bekijk dan mijn offerte-voorbeeld voor een Google Analytics klant. Offertes maak ik altijd op-maat, op basis van jouw huidige website.

Waarom Optimize Online voor Google Analytics inschakelen?

  • Meer dan 45 ingerichte en beheerde accounts

  • Google Analytics gecertificeerd

  • Metingen inrichten via Google Tag Manager

  • Meer omzet via je website

  • Ervaring sinds 2010

Daag ons uit
Wil je meer verkopen online genereren? Daag ons uit en wij zorgen er voor!

Op de hoogte blijven van alle Google Analytics ontwikkelingen?

Abonneer je dan op mijn Google Analytics nieuwsbrief

Scroll naar boven